Hotel Binderbubi

Adresa:
Hotel BinderBubi, Strada Nicolae Bălcescu, Sighisoara, Mures, Romania
Contact:
(+4) 0 372-088.888
Rezervări:

Hotel Binderbubi este situat la 6 minute de mers pe jos de Piaţa Cetăţii Medievale, în centrul oraşului Sighişoara. Hotel Binderbubi din Sighișoara oferă un decor de inspiraţie tiroleză şi o cramă boltită. Reşedinţa oferă acces gratuit la internet şi parcare gratuită.

Cu dimensiuni generoase, camerele sunt gândite special pentru a asigura confortul și linistea de care aveți nevoie. Hotelul BinderBubi vă pune la dispoziție un număr de 52 de camere dintre care: 3 camere single, 37 camere standard, 5 apartamente junior, 6 apartamene senior și 1 apartament presidențial.

Apartamentele au denumiri diferite și personalități constructive specifice stilului hotelului, spre exemplu Rosemarie, Karoline, Phillip, Leopold, Florian.

Hotelul găzduieşte restaurantul Lorelei, care serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale, precum şi crama La Pastorella, oferind divertisment cu muzică live.

Hotelul Binderbubi are zona de wellness Blumengarten, cu cadă cu hidromasaj, saună umedă şi uscată, aromoterapie şi diferite tipuri de masaj.

Mai multe informații despre Hotel Binderbubi din Sighișoara găsiți aici.

Știri din Transilvania