Hotel Poenita Sighisoara

Adresa:
POENITA, Sighișoara, Mureș, România
Contact:
+40.265.772.739
Rezervări:

Hotel Poenita din Sighisoara are o traditie de peste 15 ani, fiind primul hotel privat din Sighisoara. Acesta are o categorie de trei stele si ofera turistilor 29 de camere cu doua paturi individuale, 4 camere cu trei paturi individuale, toate dotate cu grup sanitar propriu, televizor color, telefon si internet. Acesta dispune si de un restaurant de 60 de locuri cu o terasa deschisa pe timpul verii de 30 de locuri.

Hotelul este plasat la 1,5 km de Cetatea Medievala, intr-un cadru pitoresc in care turistii se pot bucura din plin de aerul curat, fiind dedicat in special turistilor care cauta relaxare, odihna si recreere.

Hotelul Poeniţa , dat in functiune in anul 1996 este primul hotel privat din Sighisoara. De la inceputul activitatii s-a pus accentul pe investitiile necesare asigurarii calitatii serviciilor si a produselor, considerand ca cea mai buna reclama este cea realizata dE client insasi.

Turismul practicat de catre Hotelul Poenita este unul de odihna si vacante (familial, recreativ), dar si unul de afaceri punand la dispozitia clientilor o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.

Hotelul Poenita beneficiaza de o pozitie privilegiata in orasul Sighisoara, supranumita si ”PERLA TRANSILVANIEI”, fiind situat intr-un cadru pitoresc, inconjurat de vai si dealuri care invita la odihna si recreere.

Mai multe despre Hotel Poenita gasiti aici.

 

Acest post este disponibil si in:

Știri din Transilvania