Pensiunea Daniela Cristian

Adresa:
Cristian, Sibiu, România
Contact:
0741.050.880

Situată în Județul Sibiu, Comuna Cristian este străbătută de Drumul National Nr.1, este la 5 Km de orașul Sibiu, 4 Km de Aeroportul Internațional Sibiu. Pensiunea Daniela este o locație aflată la mijlocul unor zone turistice cum sunt Ocna Sibiului la 9Km, Barajul Gura Râului la 11Km, și la aproximativ 17 Km de Păltiniș. În Comuna Cristian se găsește o bogată zonă istorică cum ar fi: Biserica Fortificată din 1480, Casa Parohiala din 1500, Biserica Ortodoxa din 1790.

Pensiunea Daniela din Cristian își așteaptă turiștii într-una dintre cele mai pitorești zone din Ardeal. Dacă ești turist în Transilvania și treci prin județul Sibiu atunci merită să stai câteva nopți la această pensiune. Aceasta dispune de parcare interioară, două terase, camere cu două și trei paturi, televizor iar dimineața turiștii pot servi micul dejun.

Pensiunea Daniela are un design interior și exterior de excepție, care face ca atmosfera să fie una liniștită, acest lucru făcând ca oaspeții să se poată odihni dupa o zi obositoare.

Acest post este disponibil si in:

Știri din Transilvania