Pensiunea Bassen

Adresa:
Bassen Pension, Bazna, Romania
Contact:
0269-850375; 0746-240506
Rezervări:

Pensiunea Bassen este contruita in stil german si este situata in statiunea Bazna. Pensiunea Bassen este un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Pensiunea Bassen va ofera o serie de activitati atat pentru grupuri cat si pentru turisti individuali.

Oferim programe diversificate pentru intalniri de firma. Astfel cateva dintre programele noastre ar fi: activitati de teambuilding, outdoor, tir cu arcul, plimbari cu caruta sau cu sania functie de anotimp, biking in imprejurimi si mountainbiking pe traseele din padure, facepainting, vizita la biserica saseasca din localitate sau la cele din imprejurimi.

Putem orice tip de activitate pentru grupurile care se cazeaza la noi sau daca acestea ne depasesc capacitatea de cazare putem sa le asiguram cazare in alte structuri, putand beneficia de toate programele noastre. Organizam tabere pentru copii cu programe instructive in ceea ce priveste cunoasterea naturii si aventura.

Organizam tabere de supravietuire pentru grupuri, participantii deprinzand aici diferite tehnici si metode de supravietuire in natura. Suntem adaptabili solicitarilor dumneavoastra, programele fiind flexibile.

Acest post este disponibil si in:

Știri din Transilvania