Recomandare Turistintransilvania.com: Hotel Premier Sibiu

Adresa:
Hotel Premier, Bulevardul Vasile Milea, Sibiu, România
Contact:
0744503059
Rezervări:

La Hotel Premier Sibiu veti gasi camere si apartamente cu un design care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care la au turistii.

De ce “un hotel in hotel”? Pentru ca la Hotel Premier, fiecare camera are o structura unica, fiecare camera are identitatea ei, fiecare camera este pregatita sa ofere confortul necesar dupa o sedinta obositoare, dupa zi de lucru, o intalnire de afaceri, o vizita in Sibiu sau dupa un drum lung.

Pentru adeptii filozofiei `ultimate accommodation`, ` top of the top` sau `luxury penthouse`, Hotelul Premier vine in intimpinarea acestora cu un nou concept, un penthouse prevazut cu dormitor, living-room, bucatarie, sala de conferinte, terasa, echipat si dotat ultramodern.

In intampinarea oaspetilor, Hotel Premier Sibiu dispune de 12 camere si 2 apartamente, restaurant capacitate 32 locuri, business lounge capacitate 20 persoane, 10 locuri de parcare, facilitati internet conectare ISDN sau WLAN.

Acest post este disponibil si in:

Știri din Transilvania